Tyttöjen juttuja

(Jos olet mies, sua ei todellakaan kiinnostaa seuraava teksti, moikka!)

Mä kävin tänään kampaajalla. Luoja että mun pää huusikin jo sitä.
Pari kuukautta kloorivedessä uimista ja hiustenpesua, sekä suolainen merivesi yhdistettynä polttavan kuumaan aurinkoon oli todella tehnyt jälleen tehtävänsä.
Vaikka vihaan tyvikasvua, oli ihana huomata kuinka valtavasti mun hiukset oli kasvanut parissa kuukaudessa. Uskonkin, että aurinko toki polttaa ja kuivattaa, mutta myös todella buustaa hiustenkasvua.

Nyt täällä kylmässä harmaassa Suomessa kynsien ja hiusten kasvu stoppaakin taas kuin seinään, mutta pääsenpä itse halvemmalla huoltovälieni kanssa 😉

Tänään istahdin samaan penkkiin kuin aina aiemminkin. Kampaamoja on Lahdessa pilvinpimein, muttei montaakaan josta joka kerta voit poistua oikeasti tyytyväisenä.
http://www.proforma.fi/ On paikka jossa sua kuunnellaan, jossa tiedetään mikä sua pukee.
Ja vielä mukiinmenevään hintaan! 💓  Täydellistä !

Taas uusien neuvojen kyllästämänä, upeella tukalla, poistuin paikalta leikkauksen ja värjäyksen (85e) jälkeen. Halusinkin jakaa sekä Pro Formalta, että muilta nettisaiteilta ja hiusalan yrittäjiltä saamiani hiustenhoito oppejani muillekkin, niillä mä olen saanut huikean muutoksen omaan pörrötukkaani..

Aloitetaan suihkusta...
-ÄLÄ YLIVAAHDOTA SHAMPOON KANSSA. Pieni hieronta riittää eikä kuivata samoin kuin yltiömäinen hinkutus
-SELVITÄ HIUKSET HOITOAINEEN VAIKUTTAESSA. Älä revi niitä kosteina suoriksi.
-ÄLÄ KUIVAA HIUKSIA PYYHKEESEEN HIEROMALLA!! Tämä tekee hiuksista äärimmäisen vahingoittuneet pitkällä tähtäimellä, nimim.kokemusta on. Sen sijaan hellästi painelemalla, tai vain antamalla pyyhkeen olla päässä, kuivaus on ok.

Suihkun jälkeen...
-Aina öljy, hiuksiinjätettävä hoitosuihke, tai voide. Suihku rasittaa aina hiuksia, käytit tehohoitoja sielä käydessäsi tai et. Hiusta tulee käsitellä myös ennen kuivausta ja kuivana, jotta se pysyy kauniina
-Anna hiusten kuivua niin usein itsekseen, kuin mahdollista. Hiukset vihaavat fööniä, oli lämpösuojaa tai ei
-Lämpösuojat aina käsitellessä hiusta lämpölaitteilla. AINA!
-Harjaa hiuset vasta kuivina, ALHAALTA aloittaen, kohti päänahkaa. Tämä oli mulle uusi juttu, ja nyt kun miettii, kärsiihän ne latvat tottakai kun ylhäältä ruvetaan kiskomaan takkuja alas.
-Kiinnitä ponnari mahd usein eri kohtiin. Jatkuva samassa kohtaa pitäminen nirhaa hiuksia pikkuhiljaa ja itselläni kokemusta, sitä katkennutta piiskaa kasvattelinkin yli vuoden sitten..

Tässä vielä pari ennenjälkeen kuvaa  hiuksista :)




Kommentit

Suositut tekstit